Winkelwagen

[ 0 ] Items
Afrekenen
 x 
Cart empty

Sera siporax Professional 15 mm 1.000 ml


Price:
€14,75
  • Description
  • Reviews

Sera Siporax Professional 15 mm - Voor kristalhelder water in zoet- en zeewateraquariums evenals in de vijver

 

Het uiterst werkzame, volledig biologische filtermedium sera siporax Professional zorgt voor kristalhelder water in het aquarium of in de vijver.

  • Voor alle binnen-, buiten- en sproeifilters en filters voor de vijver.

De structuur van sera siporax Professional is met open poriën, driedimensionaal en functioneel. Deze structuur maakt de vorming van zeer krachtige biofilms mogelijk, die de poriën ingroeien en de wanden ervan bekleden.

De poriën hebben de ideale afmetingen om langdurig waterstroming en de verzorging van de bacteriën te garanderen. In de diepte van de poriënstructuur, waar het zuurstofgehalte afneemt, breekt de biofilm ook nitraat af (denitrificatie).
 

In de biofilm van sera siporax Professional groeien niet alleen nitrificerende en denitrificerende maar ook de organische substantie afbrekende bacteriën. Daardoor verstoppen afstervende bacteriën de poriën niet, maar worden ze biologisch afgebroken.

De biofilm groeit en krimpt met de belasting van het water en past zich zo aan de behoefte aan. sera siporax Professional is daarmee het enige zich biologisch zelfreinigende filtermateriaal.

  • De poriënstructuur is perfect als vestigingsplaats voor de bacteriën.

Op grond van de bijzondere poriënstructuur ontwikkelt sera siporax Professional een eigen ideale waterstroming. Daardoor kan het zowel in snelle en langzame als in sproeifilters worden gebruikt.

Contact

logo-nieuw
Hintham 43a
5246 AC Rosmalen

Tel.: 073-6440657

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aquarent © All rights reserved. | by PE Web Services