Winkelwagen

[ 0 ] Items
Afrekenen
 x 
Cart empty

Red Sea Max S400


Price:
€3199,00
  • Description
  • Reviews

Het bezitten van een bloeiende stukje koraal rif is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de nieuwe Red Sea MAX S-serie aquaria.
Zorgvuldig ontworpen om zelfs de meest delicate SPS steenkoralen te ondersteunen, integreert de MAX S-serie naadloos alle benodigde systemen en componenten met een eigentijdse stijl.

Total Reefkeeping Solution
De Max S-serie is een compleet en innovatief plug & play aquariumsysteem. Het is ontworpen om u te laten genieten van de schoonheid en diversiteit van uw eigen stukje koraalrif in plaats van zorgen te maken over keuze van componenten, geschiktheid en compatibiliteit.
Max S-serie aquaria zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt, inclusief functies zoals ultra helder glas, rif specifieke verlichting en filtratie, aanpasbare uiterlijk, een stekkerblok en een bedieningspaneel.
Met de keuze voor de Red Sea MAX S-serie wordt het houden van een rif-biotoop eenvoudiger dan ooit tevoren.

Customized systems
Uw Max S is momenteel leverbaar in 2 kleuren. Het kabinet, zijpanelen en deuren worden bevestigd aan een, zeewaterbestendig, aluminium frame en zijn niet dragend. Dit zorgt er voor dat ze vervangen kunnen worden op elk gewenst moment. Mocht u uw systeem van kleur willen veranderen dan is dit mogelijk zonder dat het hele aquarium gedemonteerd hoeft te worden met alle gevolgen van dien.. Deze eigenschap gecombineerd met het verwisselbare uiterlijk van het lichtunit en aquarium geeft een aanzienlijke restwaarde aan het MAX S-serie.
Alle externe oppervlakken te gebruiken weerbestendige polyurethene verven (vergelijkbaar met die gebruikt in de auto-industrie). Zij zorgen voor een elegant en duurzame afwerking.

Elegance and durability comined
De MAX S-serie aquaria is opgebouwd uit 12 - 15 mm Ultra Clear (laag ijzergehalte) glas. Het aquarium wordt ondersteund door zoutwaterbestendig kunststoffen en een geanodiseerd aluminium frame. Het complete systeem is ontworpen voor eenvoudige thuis montage. Al het lijmen, zagen en de bedrading is al voor u gedaan.
De zoutwater-bestendige kleuren sierstrips rond de boven-en onderkant van het aquarium gaan lang mee en kunnen op ieder moment worden vervangen voor een andere kleur.

Sophisticated, Upgradeable Lighting System
Het unieke MAX S-serie “Slide & Swivel” verlichting systeem bestaat uit drie individueel geschakeld verlichtingseenheden.
De identieke voor-en achterzijde, ieder 4 x T5, units zijn scharnierend aan het verlichting chassis welke over de bovenkant van het aquarium verschuifbaar is. Dit levert complete toegang tijdens het “reefscapen” en onderhoud in het aquarium.
De centrale eenheid beschikt over een extra 2 x T5 verlichting en LED-maanlicht. Aanvullende aanpassingen en of upgrades voor de centrale eenheid zullen in de toekomst beschikbaar komen. De verwisselbare kleurpanelen op de zij- en voorkanten van de verlichtingsunit komen overeen met het aquarium en het meubel. Een dubbele timer voor de verlichting is opgenomen als onderdeel van het complete systeem-controller in het meubel.

Total Reef Filtration
Het volledige rif-filtersysteem begint met oppervlakteskimming. Van daaruit stroomt het water naar de sump, in het meubel, via een regelbare, stille stroom downpipe. Hier zorgen een eiwitafschuimer en filtermedia als actieve kool voor de filtratie. Uiteraard kunt u naar eigen keuze andere media plaatsen. Het gefilterde water wordt teruggevoerd naar de aquarium via een opvoerpomp. Op de opvoer zit ook een aansluiting voor een bypass naar bijvoorbeeld een, optionele, koeler of een kalkreactor.
De verbinding tussen het aquarium en de sump is via een standaard “True Union”-aansluitingen zodat er geen speciaal leidingwerk nodig is.
Het S-MAX-systeem wordt geleverd met het hoofd pomp, een C-Skim 1800 eiwitafschuimer, mechanische en koolfiltratie media en alle leidingen met inbegrip van de voorbereiding om een koelmachine en extra reactoren aan te sluiten.

Integrated Power Centre
Het MAX S-serie filtratie-systeem heeft het “One-Plug” MAX concept. Dit houdt in dat u maar één stopcontact nodig heeft. Het is voorzien van een power control centrum met gemakkelijke toegang tot de 10 individueel geschakelde stopcontacten voor alle pompen, verlichting en andere accessoires. Daarnaast is het beveiligd met geïntegreerde circuit brekers.

Specificaties
• Totale inhoud 400 liter
• Inhoud aquarium 350 liter
• Inhoud sump 50 liter
• Glasdikte 12 mm
• Ingebouwde oppervlakte skimmer
• Drie individueel schakelbare verlichting units op een “Slide & Swivel” systeem
• 10 x T5 39watt(total 390watt), 5x 10.000K en 5 x actinic, LED moonlights
• 2 x verlichting timers
• Totale watercirculatie 8000 liter per uur, retour + 3 x stromingspomp á 2000 liter per uur
• Hoofdpomp 7500 liter per uur
• Eiwitafschuimer C-skim 1800, 800 l lucht/uur, 1800 l water/uur
• Geïntegreerd voedingscentrum
• Geïntegreerd verdampingswater systeem met een vlotter 22 liter
• Sponzen met lage dichtheid voor mechanisch filtratie
• 600 gram fosfaatvrije actieve kool voor chemische filtratie
• Frame van geanodiseerd alluminium
• Weerbestendig polyurtheen gelakte MDF meubelpanelen
• Waterbestendig sump compartiment en koeler compartiment
• Totale afmetingen 105 x 70 x 168 cm (l x b x h)

Contact

logo-nieuw
Hintham 43a
5246 AC Rosmalen

Tel.: 073-6440657

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aquarent © All rights reserved. | by PE Web Services