Winkelwagen

[ 0 ] Items
Afrekenen
 x 
Cart empty

Betalingsinformatie

U kunt bij ons op verschillende manieren uw aankoop afrekenen. Hieronder vindt u een overzicht met beschrijvingen van de betaalmethoden die wij aanbieden:

BETAALMETHODEN

 

IDEAL

Iedereen met een bankrekening bij een grote Nederlandse bank die gebruik maakt van internetbankieren kan betalen met IDEAL. Een veilige en eenvoudige manier van online betalen. Na het bevestigen van de bestelling wordt u doorgeleid naar de beveiligde omgeving van uw bank voor de betaling. Klik hier voor meer informatie over IDEAL. Doordat IDEAL betalingen direct verwerkt worden kunnen wij uw bestelling ook direct verzenden. Door te kiezen voor een betaling met IDEAL heeft u uw bestelling dus snel in huis.

 

Paypal

Indien u een PayPal account heeft kunt u hier ook eenvoudig en snel uw bestelling mee betalen. U kunt op verschillende manieren geld storten op een PayPal account. Ook kunt u via PayPal bij ons betalen met een creditcard als u dat wilt. Klik hier voor meer informatie over Paypal. Doordat betalingen met Paypal direct verwerkt worden kunnen wij uw bestelling ook direct verzenden. Door te kiezen voor een betaling met Paypal heeft u uw bestelling dus snel in huis.

 

Bankoverschrijving

Beschikt u niet over internetbankieren maar wilt u wel betalen via uw bank dan kunt u kiezen voor betaling via bankoverschrijving. Maak het totaalbedrag over op rekeningnummer NL72RABO1595.36.987 t.g.v. Aquarent te Rosmalen. Vermeld altijd uw bestelnummer bij uw betaling. Wanneer wij zien dat het geld op de rekening staat bevestigen we de order via e-mail en wordt deze verder afgehandeld. U kunt de status van uw order ook via de website volgen. U dient er rekening mee te houden dat het bij overschrijving tussen sommige bank langer duurt dan normaal, zeker wanneer een bestelling betaald wordt vanaf een buitenlandse bank. Wilt u uw order zo snel mogelijk binnen hebben, kies dan voor een betaling met IDEAL of Paypal.

 

Nadat de betaling is ontvangen krijgt u van ons altijd een email ter bevestiging van uw betaling.

Contact

logo-nieuw
Hintham 43a
5246 AC Rosmalen

Tel.: 073-6440657

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aquarent © All rights reserved. | by PE Web Services